Remedicon Online

Üdvözöljük a Remedicon online konferenciáin. Az alábbi képzéseink közül választhat. A tartalmak megtekintéséhez bejelentkezésre van szükség.

Aktuális konferenciáink, képzéseink

A Magyar Immunológiai Társaság 49. Konferenciája

A Magyar Immunológiai Társaság a vírushelyzetre való tekintettel a virtuális térben szervezi meg a konferenciáját, 2020. október 7-8-ig. Idén nehezen képzelhető el olyan immunológiai rendezvény, ahol nem esik szó a COVID-19 vírusról, ezért kiemelt témánk lesz a vírus által okozott fertőzés és az ellene kialakuló immunválasz.

Miskolci Antibiotikum Napok 2020

A Miskolci Antibiotikum Napok, amelyet A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Infektológiai Osztálya szervez, kiemelt céljának tekinti, hogy beszámoljon a fertőző betegségek megelőzését, felismerését, kezelését érintő újdonságokról. Idén online formában lehet csatkalozni.

Granum távoktatás

A Granum Családorvosi folyóirat interaktív távoktatási programot indított, melynek elsődleges célja – a családorvoslás interdiszciplináris jellegét szem előtt tartva – gyakorlati szempontból is hasznos példák bemutatása esettanulmányokon keresztül.