Granum Családorvosi folyóirat Interaktív távoktatási program

A program adatai

Megszerezhető pontok száma: 20 kredit

Időtartama: 2021 október 1 - december 31.

Részletes leírás

A Granum Családorvosi folyóirat interaktív távoktatási programot indított, melynek elsődleges célja – a családorvoslás interdiszciplináris jellegét szem előtt tartva – gyakorlati szempontból is hasznos példák bemutatása esettanulmányokon keresztül.

A következő időszakban heti rendszerességgel küldünk olyan eset ismertetéseket, amelyek akár az Ön praxisában is megjelenhetnek. Az esettanulmány átolvasása és a helyes terápiás megoldás kiválasztása után Önnek lehetősége nyílik részt venni távoktatási programunkon, melynek keretében 20 kredit pont megszerzésére lesz módja a 2021 második félév képzési ciklusban.

Regisztrációt követően érhetők el az adott szakma neves képviselői által összeállított esettanulmányok. Az egyes esetek megoldását követően Ön azonnal visszajelzést kap a helyes megoldásról az eset szakorvos által történt értékelése és magyarázata révén. Igény esetén lehetővé tesszük az Esettanulmány szerzőjével történő szakmai konzultációt is.

Bízunk benne, hogy egy olyan időszakban, amikor nagyon nehéz a közvetlen személyes kapcsolatokon alapuló szakmai továbbképzés sikerült egy, az Ön számára is hasznos és eredményes továbbképzési formát biztosítanunk.

A távoktatási program támogatói:

Regisztráció

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A résztvevők az online regisztrációs folyamatot követően férnek hozzá a távoktatás anyagaihoz.

Az egyes modulokat beszámoló/online vizsga zárja, ezek sikeres tejlesítése elengedhetetlen a kreditek megszerzéséhez.